Dankbaarheid maakt gelukkig

U bent hier

Home > Dankbaarheid maakt gelukkig

Wanneer

zo, 28/03/2021 - 10:00 - 12:00
Voeg toe aan kalender2021-03-28 10:00:002021-03-28 12:00:00GMT+01:00Dankbaarheid maakt gelukkig. Online Online

Waar

Online sessies
.
Online Online

Prijzen

Standaardprijs - 7.00

Code: PV4692

Tijdens deze online-sessie gaat sofroloog Kristin Baute dieper in op het belang van dankbaarheid. Want wie dankbaar door het leven gaat voelt zich vaak beter, optimistischer en energieker. Je krijgt ook meer uitleg over verschillende yoga- en meditatietechnieken binnen de sofrologie. Met de eenvoudige oefeningen en tips kan je achteraf zelf makkelijk werken aan je ademhaling, concentratie en relaxatie.

Praktische info:

Dit is een online activiteit. Voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Via deze link: https://www.archeduc.be/deelnemen-aan-online-activiteiten vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen.

Partners:

Cultuurcentrum Den Blank
Gemeenschapscentrum de oude pastorie
Westrand - Cultuurcentrum Dilbeek
Gemeente Machelen
Gemeente Steenokkerzeel
Gemeente Hoeilaart
Gemeentebestuur Roosdaal

Over de begeleiding:

Kristin Baute is sociaal verpleegkundige, welzijnscoach en sofroloog. In haar praktijk begeleidt ze met liefde voor het vak zowel individuele personen als groepen. Sofrologie is voor haar een manier van leven: aanwezig zijn, onbevooroordeeld luisteren, durven voelen en benoemen wat er leeft, vertrouwen schenken, ‘waardevol ‘ zijn en leven.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!