Frequently Asked Questions

U bent hier

Home > Frequently Asked Questions
  1. Zoek een activiteit via de thema’s of het zoekformulier op de startpagina, of kijk in de agenda voor een chronologisch overzicht. Bij iedere activiteit vind je een inschrijvingsformulier waarmee je je meteen kan inschrijven.
  2. Na inschrijving via onze website krijg je automatisch een e-mail. Dit wil zeggen dat we jouw aanvraag ontvangen hebben.
  3. De volgende werkdag krijg je een tweede e-mail die jouw inschrijving bevestigt. Hierin vind je ook meer gegevens over de betaling en praktische informatie over de activiteit.
  4. Van zodra we jouw betaling hebben ontvangen ben je definitief ingeschreven.

Je kan je ook telefonisch inschrijven op het nummer 02 454 54 01.

Schrijf zo snel mogelijk in, tot uiterlijk één week voor de start van de activiteit.

Moeten wij uitzonderlijk een activiteit annuleren? Dan nemen we in elk geval contact met je op. Je deelnemingsbijdrage wordt terugbetaald.

Doe dat dan in elk geval tien dagen vóór de start van de activiteit zelf. Soms staan er mensen op een wachtlijst die graag je plaats innemen. Als je op tijdig annuleert, krijg je je deelnemingsbijdrage terug.

Archeduc hanteert bewust een lage prijs voor iedereen. Is die prijs voor jou toch een belemmering, geef ons dan een seintje. Bel naar 02 454 54 01 of stuur een e-mail naar info@archeduc.be.

Mensen met een beperking kunnen een begeleider meebrengen naar de activiteit. De begeleider hoeft geen inschrijvingsgeld te betalen. Meld dit wel duidelijk bij je inschrijving.

Alle activiteiten vinden plaats in het Nederlands. Spreek je nog niet zo vlot Nederlands, dan zijn de activiteiten met één, twee of drie taaliconen aan te bevelen. Ze verlopen in eenvoudig Nederlands, of ze hebben helemaal niet zoveel woorden nodig om bij te leren en aan de slag te gaan.

WAT BETEKENEN DE TAALICONEN?

  • Eén taalicoon: Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. 
  • Twee taaliconen: Je begrijpt al een beetje Nederlands, maar je durft nog niet zo goed te praten. 
  • Drie taaliconen: Je begrijpt al veel Nederlands en je kan ook al iets vertellen. Je maakt soms nog fouten of je hebt wat hulp nodig.
  • Vier taaliconen: Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Jij kan aan alle activiteiten meedoen.