Geef jouw mening over de Pajotse mobipunten

U bent hier

Home > Nieuws > Geef jouw mening over de Pajotse mobipunten

De Pajotse gemeenten Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Pepingen en Roosdaal zullen de komende jaren elk een gemeentelijk mobipunten inrichten. Dat zijn in de eerste plaats herkenbare plekken met een divers aanbod aan vervoersmogelijkheden zoals deelwagens, deelfietsen en openbaar vervoer. 

Maar mobipunten hebben veel meer potentieel. Ze kunnen ook echt bruisende en levendige plekken in de dorpen worden. Denk maar aan de toevoeging van een comfortabele wachtruimte met een toilet, wifi, een automaat met streekproducten, lockers of een handige infozuil. Er zouden bijvoorbeeld ook fietslessen aangeboden kunnen worden en met een kinderopvang of een café in de buurt worden het echte ontmoetingsplekken.

De locaties van de Pajotse mobipunten werden al vastgelegd in samenspraak met de lokale bevolking en heel wat partners. Via een digitaal participatiefestival kunnen alle inwoners vanaf nu ook mee nadenken over de verdere invulling ervan. Op www.pajotsemobipunten.com kan je per gemeente je verwachtingen kenbaar maken. Ook als je enkel regelmatig de regio doorkruist is je mening van groot belang. In januari volgt per gemeente ook nog een online participatiemoment.

Surf dus snel naar www.pajotsemobipunten.com, geef je mening en schrijf je in voor een van de participatiemomenten.

 

DI 12/1 - Online participatie Galmaarden

DO 14/1 - Online participatie Gooik

ZA 16/1 - Online participatie Roosdaal

ZA 16/1 - Online participatie Pepingen

DI 19/1 - Online participatie Lennik

DI 26/1 - Online participatie Herne