Initiatie in de stoffeerkunst

U bent hier

Home > Initiatie in de stoffeerkunst

Wanneer

zo, 11/10/2020 - 10:00 - 13:00
Voeg toe aan kalender2020-10-11 10:00:002020-10-11 13:00:00GMT+01:00Initiatie in de stoffeerkunstKerkstraat 4 1742 Sint-Katherina-Lombeek (Ternat)

Waar

CC De Ploter
Kerkstraat 4
1742 Sint-Katherina-Lombeek (Ternat)

Prijzen

Standaardprijs - 25.00

Code: CE4423

Breng zelf je stoffeerproject mee! Tijdens de workshop herstoffeer je een eigen stoel, zeteltje of poef samen met Julie van stoffeeratelier CouleurCouleur. Je leert werken met sangels, mousse, Dacron en stof. Al het nodige gereedschap (compressoren met pneumatische nietpistolen, nietjes, hamers, sangelspanners, nietjeslichters, stofscharen, etc) staat gratis ter beschikking tijdens de workshop. Vulmaterialen zoals mousse en dacron zijn niet inbegrepen in de prijs. Je kan ze ter plaatse aankopen. Breng ook zeker de eindstof mee waarmee je jouw meubelen wilt bekleden.

Opgelet: we focussen tijdens deze workshop op het stofferen, niet op het naaien van bijvoorbeeld meubelhoezen.

Archeduc werkt corona-proof. Lees hier welke maatregelen we treffen en wat je zelf kan doen.

Praktische info:

Breng je mondmasker en eigen drinkbus mee.

Breng zelf je stoffeerproject mee! Bijvoorbeeld een oude stoel, zeteltje of poef, geen té omvangrijk meubel. Het is noodzakelijk een mail te sturen met foto naar julie@couleurcouleur.com, om zeker te zijn dat jouw project haalbaar zal zijn. Van haar krijg je dan de nodige instructies zodat je goed voorbereid kan deelnemen aan de workshop.
Deze activiteit gaat door in de polyvalente zaal.

Partners:

CC De Ploter

Over de begeleiding:

Julie Van Hemelryck is de vrouw achter www.couleurcouleur.com. Haar visie? Een beetje meer ‘schwung’ brengen in de stoffige stoffeerwereld. Ze focust op een persoonlijke aanpak en maatwerk. Julie is er van overtuigd dat iedereen kan leren stofferen en deelt haar kennis graag tijdens workshops.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!