Initiatie stop-motion (ouder - kind)

U bent hier

Home > Initiatie stop-motion (ouder - kind)

Wanneer

zo, 22/11/2020 - 14:00 - 17:00
Voeg toe aan kalender2020-11-22 14:00:002020-11-22 17:00:00GMT+01:00Initiatie stop-motion (ouder - kind)Kerkstraat 4 1742 Sint-Katherina-Lombeek (Ternat)

Waar

CC De Ploter
Kerkstraat 4
1742 Sint-Katherina-Lombeek (Ternat)

Prijzen

Standaardprijs - 22.00

Dit is de prijs per duo

Code: CMI4466

Neem plaats in de regisseursstoel en beleef een creatieve namiddag met je (klein)kind. Jullie gaan aan de slag met plasticineklei en maken zelf filmpje van enkele seconden rond het thema ‘transformatie’. Animator en illustrator Jessica Raes leert je de basisprincipes van stop-motion en toont hoe je snel en eenvoudig tot een mooi resultaat komt.

Dit is een activiteit voor (groot)ouders en kinderen vanaf 6 jaar. Deelnemen kan enkel in duo.

Archeduc werkt corona-proof. Lees hier welke maatregelen we treffen en wat je zelf kan doen.

Praktische info:

Breng je mondmasker en eigen drinkbus mee.

Wij voorzien al het nodige creatieve materiaal om aan de slag gaan. Breng wel je smartphone of tablet mee en installeer vooraf de gratis app Stop Motion Studio. Heb je geen eigen toestel? Geef ons dan een seintje en wij voorzien een oefentoestel.

Deelnemen kan enkel in duo. Wil een (groot)ouder met 2 kinderen inschrijven, dan kan dat, indien dit 2 kinderen van hetzelfde gezin zijn.

Partners:

CC De Ploter

Over de begeleiding:

Jessica Raes is een creatieve duizendpoot. Ze heeft diploma’s beeldende vormgeving, animatiefilm en lerarenopleiding binnen de beeldende en audiovisuele kunsten. Vandaag is ze actief als illustrator, schrijfster, grafisch ontwerper, animator en docent.
Haar focus licht op het 'vertellen' en alle disciplines die daar aan bijdragen. Ze wil mensen met beeld en woord kunnen raken, in beweging en verbinding brengen. Creëren is ademen!

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!