Leef één week met een beperkt budget - Inleefweek Armoede

U bent hier

Home > Leef één week met een beperkt budget - Inleefweek Armoede

Zelf ervaren hoe het is om te leven met een beperkt budget. Daar gaat het om tijdens de Inleefweek Armoede van 21 tot en met 27 oktober 2017. Verschillende gemeenten en organisaties uit Halle-Vilvoorde zetten er samen hun schouders onder. Iedereen kan zich inschrijven: gezinnen, alleenstaanden, studenten, ...

Eén op zeven inwoners van Halle-Vilvoorde wordt geboren in een kansarm gezin.

 “Als je een goed inkomen hebt, is het niet evident om je voor te stellen hoe het is om dagelijks te moeten knokken om de eindjes aan elkaar te knopen.”, zegt Nele van Archeduc. “Daarom slaan verschillende gemeenten, organisaties en verenigingen de handen in elkaar voor de Inleefweek Armoede Halle-Vilvoorde. Zo willen we mensen die in armoede leven een hart onder de riem steken én de problematiek bespreekbaar maken voor iedereen.”

 

Iedereen kan meedoen

Om levensecht te ervaren hoe het is om rond te komen met een beperkt budget, kan je meedoen aan de Inleefweek Armoede. Je leven kan zijn gewone gang gaan (werk, school, vrije tijd, …), maar je krijgt een beperkt budget en enkele realistische situaties voorgeschoteld. Aan jou om daar creatief mee om te gaan!

Kom nadien zeker naar één van onze slotmomenten op zaterdag 28/10/2017

Telkens met een leuk programma voor jong en oud.
Je kan ons vinden in Ternat (van 17u tot 19u) of Halle ( van 19u tot 21u).
Alle deelnemende organisaties zijn van de partij en je kan er al je ervaringen delen met de andere deelnemers. Iedereen is welkom!
Deelnemen is gratis, inschrijven is wel nodig.

Schrijf je hier in voor Ternat

Schrijf je hier in voor Halle

 

De Inleefweek Armoede wordt georganiseerd door het Huis van het kind van Sint-Pieters-Leeuw, Halle & Ternat, OCMW Ternat, Halle & Sint-Pieters-Leeuw, Gemeente Ternat, Stad Halle, CAW/JAC Halle-Vilvoorde, Welzijnszorg, LOGO Zenneland en Archeduc.

 

Schrijf je hieronder in voor de inleefweek 2017!

Heb je geen e-mail, of wil je liever telefonisch inschrijven? Dat kan!
Bel even naar Nele op 02 451 61 89