Kaartjes drukken met een omgebouwde pastapers

U bent hier

Home > Kaartjes drukken met een omgebouwde pastapers

Wanneer

zo, 06/12/2020 - 13:00 - 17:00
Voeg toe aan kalender2020-12-06 13:00:002020-12-06 17:00:00GMT+01:00Kaartjes drukken met een omgebouwde pastapersJ. Possozplein 40 1500 Halle

Waar

Cultuurcentrum 't Vondel
J. Possozplein 40
1500 Halle

Prijzen

Standaardprijs - 20.00
Kom!Pas Halle - 5.00

Gelieve Kom!Pas nummer in te vullen in het veld Opmerkingen

Code: KE4387

De ideale workshop om kennis te maken met druktechnieken. Jonas bouwde een pastamachine om tot een kleine drukpers. Hij toont hoe je er afdrukken mee maakt op postkaartformaat.

De pastapers is bruikbaar voor verschillende technieken zoals monotype, drogenaald, kartonnage en doordruktechniek. Tijdens deze workshop experimenteer je met kartonnage, een eenvoudige techniek waarmee je snel resultaten boekt. Je creaties kan je nadien gebruiken als wenskaart, uitnodiging of als decoratie.

Archeduc werkt corona-proof. Lees hier welke maatregelen we treffen en wat je zelf kan doen.

Praktische info:

Breng je mondmasker en eigen drinkbus mee.

Ervaring is niet nodig, wel zin om te experimenteren! Heb je oude kerstkaarten of afbeeldingen zoals rendieren en kersttaferelen, die je kan verknippen? Breng die dan zeker mee, ze kunnen gebruikt worden ter inspiratie. Alle materiaal is inbegrepen (rollers, inkt, papier)
De workshop vindt plaats in lokaal 6 van CC ' t Vondel. Ingang via de hoofdingang Possozplein.

Partners:

Cultuurcentrum 't Vondel

Over de begeleiding:

Jonas Ghyselen is leerkracht beeldende kunst. Hij studeerde aan het KASK en behaalde een master aan Sint-Lucas in Gent. Sinds 2015 geeft hij diverse workshops in creativiteit en druktechnieken aan volwassenen en jongeren. Op die manier wil hij zijn passie als beeldenmaker overdragen en anderen stimuleren in hun eigen creatieve proces.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!