Kaartjes drukken met een omgebouwde pastapers

U bent hier

Home > Kaartjes drukken met een omgebouwde pastapers

Wanneer

zo, 08/11/2020 - 13:00 - 17:00
Voeg toe aan kalender2020-11-08 13:00:002020-11-08 17:00:00GMT+01:00Kaartjes drukken met een omgebouwde pastapersStrijtemplein 15 1760 Roosdaal

Waar

Gemeenschapscentrum Het Koetshuis
Strijtemplein 15
1760 Roosdaal

Prijzen

Standaardprijs - 25.00

Code: KE4433

De ideale workshop om kennis te maken met druktechnieken. Jonas bouwde een pastamachine om tot een kleine drukpers. Hij toont hoe je er afdrukken mee maakt op postkaartformaat. 

De pastapers is bruikbaar voor verschillende technieken zoals monotype, drogenaald, kartonnage en doordruktechniek. Tijdens deze workshop experimenteer je met kartonnage, een eenvoudige techniek waarmee je snel resultaten boekt. Je creaties kan je nadien gebruiken als wenskaart, uitnodiging of als decoratie.

Archeduc werkt corona-proof. Lees hier welke maatregelen we treffen en wat je zelf kan doen.

Praktische info:

Breng je mondmasker en eigen drinkbus mee.

Ervaring is niet nodig, wel zin om te experimenteren! Heb je oude kerstkaarten of afbeeldingen zoals rendieren en kersttaferelen, die je kan verknippen? Breng die dan zeker mee, ze kunnen gebruikt worden ter inspiratie. Alle materiaal is inbegrepen (rollers, inkt, papier).
Activiteit gaat door in polyvalente zaal.

Partners:

Gemeenschapscentrum Het Koetshuis

Over de begeleiding:

Jonas Ghyselen is leerkracht beeldende kunst. Hij studeerde aan het KASK en behaalde een master aan Sint-Lucas in Gent. Sinds 2015 geeft hij diverse workshops in creativiteit en druktechnieken aan volwassenen en jongeren. Op die manier wil hij zijn passie als beeldenmaker overdragen en anderen stimuleren in hun eigen creatieve proces.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!