Kwetsbaarheid maakt je sterker

U bent hier

Home > Kwetsbaarheid maakt je sterker

Wanneer

zo, 07/02/2021 - 10:00 - 12:30
Voeg toe aan kalender2021-02-07 10:00:002021-02-07 12:30:00GMT+01:00Kwetsbaarheid maakt je sterker. Online Online

Waar

Online sessies
.
Online Online

Prijzen

Standaardprijs - 7.00

Code: PV4691

Heb je soms het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Dat fouten uit het verleden je parten blijven spelen? Tijdens deze online workshop daagt psychotherapeute en lifecoach Ilse Wevers je in een veilige omgeving uit om je kwetsbaarheid te delen met anderen. Dat vergt kracht en een portie moed, maar het lucht ook op en zorgt voor echte verbinding. Via uitwisseling en praktische oefeningen ervaar je al snel dat kwetsbaarheid geen teken van zwakte is, maar een sleutel vormt om je beter te voelen.

Praktische info:

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Via deze link https://www.archeduc.be/deelnemen-aan-online-activiteiten vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen.

Partners:

Cultuurcentrum Den Blank
Gemeenschapscentrum de oude pastorie
Westrand - Cultuurcentrum Dilbeek
Gemeente Machelen
Gemeente Steenokkerzeel
Cultuurcentrum 't Vondel
Gemeente Hoeilaart
Gemeenschapscentrum De Moelie
Gemeenschapscentrum De Muse
Gemeentebestuur Roosdaal

Over de begeleiding:

Ilse Wevers is zelfstandig psychotherapeut en life-coach. In haar praktijk begeleidt ze zowel individuen als koppels. Ze vertrekt hierbij steeds van de mogelijkheden van de persoon en de kansen die het leven ons biedt. Kwetsbaarheid is hier onlosmakelijk mee verbonden en staat dan ook mee centraal in elk begeleidingstraject.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!