Meer zelfvertrouwen in 5 stappen

U bent hier

Home > Meer zelfvertrouwen in 5 stappen

Wanneer

wo, 03/02/2021 - 13:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2021-02-03 13:00:002021-02-03 16:00:00GMT+01:00Meer zelfvertrouwen in 5 stappenKerkstraat 24 1880 Kapelle-op-den-Bos

Waar

Gemeenschapscentrum de oude pastorie
Kerkstraat 24
1880 Kapelle-op-den-Bos

Prijzen

Standaardprijs - 11.00

Code: PV4445

Twijfel jij vaak over jezelf en voel je je gemakkelijk schuldig? Heb je dromen opgeborgen omdat je denkt dat ze niet haalbaar zijn? Leg je de lat vaak gewoon te hoog? Dan kan je zelfvertrouwen een boost gebruiken!

In deze sessie ga je actief aan de slag met vijf bouwstenen om je zelfvertrouwen op te krikken. Je leert je talenten erkennen en echt inzetten. Zo kom je terug aan het stuur van je leven en bepaal je zelf je geluk.

Archeduc werkt corona-proof. Lees hier welke maatregelen we treffen en wat je zelf kan doen.

Praktische info:

Breng je mondmasker en eigen drinkbus mee.

Partners:

Gemeenschapscentrum de oude pastorie

Over de begeleiding:

Ik ben Kim en als coach en psycholoog help ik zelfbewuste, intuïtieve mensen die vaak twijfelen aan zichzelf om 100% zichzelf te durven zijn en hun zelfvertrouwen te vergroten en zo hun wildste dromen te realiseren!

Op basis van mijn persoonlijke groei en de vele klanten die ik heb geholpen om écht zelfvertrouwen te ontwikkelen, heb ik ontdekt dat er 5 bouwstenen zijn die cruciaal zijn voor écht zelfvertrouwen.

Aan de hand van deze 5 bouwstenen help ik jou om de beste versie te worden van jezelf en je geluk in eigen handen te nemen in plaats van je leven te ondergaan.

Ik ben klinisch psycholoog en gecertificeerd co-active coach.

Daarnaast heb ik een 10-tal jaar ervaring in de overheidssector waar ik verschillende functies heb opgenomen waarin coachen, change management en leidinggeven een rode draad vormen. Naast de professionele ervaring, heb ik ook tal van diepere inzichten ontdekt door een verscheidenheid aan levenservaringen.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!