Nieuw online-aanbod voor 2021!

U bent hier

Home > Nieuws > Nieuw online-aanbod voor 2021!

Het ziet er naar uit dat we ook in 2021 nog een tijdje in ons kot zullen moeten blijven. Jammer, maar geen nood: ook voor de komende wintermaanden hebben we een hele reeks nieuwe activiteiten en inspirerende workshops klaargestoomd.

Bekijk hier het volledige aanbod en schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt. 

Hieronder ↓ vind je alvast een greep uit ons winteraanbod.
Hopelijk tot binnenkort! 


Als de coronacrisis ons de voorbije maanden iets geleerd heeft, dan wel dat fysieke en mentale gezondheid van onschatbare waarde zijn. De komende maanden kan je bij ons dan ook terecht voor online workshops en lezingen rond omgaan met eenzaamheid, stress en piekeren. We gaan ook op zoek naar meer energie en laten je ontdekken wat dankbaarheid en hartcoherentie voor je gezondheid kunnen betekenen.

De jaarwisseling is traditioneel de periode van de goede voornemens. Heb je er nog geen? Misschien inspireren de tips van onze opruimcoach je dan wel om te beginnen aan een grote schoonmaak in huis. Herboriste Eva toont dan weer hoe je van zaadjes tot een heuse eigen kruidentuin komt. Liever een uitdaging op je bord? Probeer het dan eens met minder suiker of ontdek koolhydraatarm eten.

Om je digitale vaardigheden aan te scherpen blijft het Smart Café de plek bij uitstek. Je kan er elke maand terecht voor tips en tricks om meer uit je smartphone en tablet te halen. We voorzien ook nog online workshops rond betere foto’s maken en sleutelen aan je draadloze internetverbinding.

Bij Café Combinne, ons praatcafé voor Nederlandstaligen en mensen die Nederlands leren, kan je dan weer elke week terecht voor een gezellige online babbeL In de Filosofische Academie en het Filocafé ontdek je op een fijne manier hoe filosofie voor meer verbondenheid kan zorgen.

Op zoek naar een creatieve uitlaatklep? Niet twijfelen en inschrijven voor de workshop illustratietekenen voor beginners. Voorkennis is absoluut niet nodig. Ook de sessies botanisch illustreren, dot art en illustraties met sjablonen zijn absolute aanraders.

>> Bekijk het volledige online-aanbod <<