Zalige badmomenten met natuurlijke producten

U bent hier

Home > Zalige badmomenten met natuurlijke producten

Wanneer

do, 25/02/2021 - 19:00 - 21:00
Voeg toe aan kalender2021-02-25 19:00:002021-02-25 21:00:00GMT+01:00Zalige badmomenten met natuurlijke producten. Online Online

Waar

Online sessies
.
Online Online

Prijzen

Standaardprijs - 10.00

Code: NM4444

Badproducten bevatten soms stoffen die geen weldaad zijn voor het lichaam. Gelukkig kan je met natuurlijke ingrediënten en een goede olie ook zelf een wasemulsie maken. Eva geeft je meer uitleg over mogelijkheden en deelt haar tips en tricks om een doucheschuim, douchesmoothie of een shampoo te maken. Na de sessie ontvang je van ons via mail een ingrediëntenlijst en werkwijze en kan je thuis aan de slag.

Praktische info:

Dit is een online activiteit. Voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Via deze link: https://www.archeduc.be/deelnemen-aan-online-activiteiten vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen.

Partners:

GC Herne, Dominicanessenklooster

Over de begeleiding:

Herboriste Eva Engels is gebeten door kruiden. Ze leert er dagelijks zelf nog over bij, maar geniet ook enorm van de mogelijkheid om haar kennis te delen met allerlei verschillende mensen. Via workshops en tijdens wandelingen met haar kinderen.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!