Smart Café Halle: Mooie ontwerpen maken

U bent hier

Home > Smart Café Halle: Mooie ontwerpen maken

Wanneer

za, 12/12/2020 - 10:00 - 13:00
Voeg toe aan kalender2020-12-12 10:00:002020-12-12 13:00:00GMT+01:00Smart Café Halle: Mooie ontwerpen makenOudstrijdersplein 18 1500 Halle

Waar

Nieuw Stadhuis Halle
Oudstrijdersplein 18
1500 Halle

Prijzen

Standaardprijs - 5.00
Kom!Pas Halle - 1.25

Gelieve Kom!Pas nummer in te vullen in Opmerkingen bij Online inschrijvingen

Code: CMI4557

In het Smart Café ga je aan de slag met je tablet of smartphone. Het is geen cursus, maar een gezellig en leerrijk moment. Je ontdekt samen met anderen de uitgebreide mogelijkheden van je toestel en wisselt ervaringen uit. Tijdens elke sessie staat een bepaald onderwerp centraal. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op je vragen.

Tijdens dit Smart Café leer je met een gratis app snel leuke ontwerpen maken om af te drukken of te versturen naar familie en vrienden.

Archeduc werkt corona-proof. Lees hier welke maatregelen we treffen en wat je zelf kan doen.

Praktische info:

Breng je mondmasker en eigen drinkbus mee.

Neem je eigen tablet en/smartphone en toebehoren mee. Voor deze workshops heb je de gegevens van je Apple ID of je Google-account.

Deze sessie vindt plaats in de Cardijnzaal (Nieuw Stadhuis, 2e verdieping)

Partners:

Openbare bibliotheek Halle

Over de begeleiding:

Jessica Raes is een creatieve duizendpoot. Ze heeft diploma’s beeldende vormgeving, animatiefilm en lerarenopleiding binnen de beeldende en audiovisuele kunsten. Vandaag is ze actief als illustrator, schrijfster, grafisch ontwerper, animator en docent.
Haar focus licht op het 'vertellen' en alle disciplines die daar aan bijdragen. Ze wil mensen met beeld en woord kunnen raken, in beweging en verbinding brengen. Creëren is ademen!

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!