Smart Café Kapelle-op-den-Bos: Foto's maken

U bent hier

Home > Smart Café Kapelle-op-den-Bos: Foto's maken

Wanneer

di, 15/09/2020 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-09-15 19:00:002020-09-15 22:00:00GMT+01:00Smart Café Kapelle-op-den-Bos: Foto's makenPastoriestraat 1 1880 Kapelle-op-den-Bos

Waar

Bibliotheek Kapelle-op-den-Bos
Pastoriestraat 1
1880 Kapelle-op-den-Bos

Prijzen

Standaardprijs - 5.00

Code: CMI4163

In het Smart Café ga je aan de slag met je tablet of smartphone. Het is geen cursus, maar een gezellig en leerrijk moment. Je ontdekt samen met anderen de uitgebreide mogelijkheden van je toestel en wisselt ervaringen uit. Tijdens elke sessie staat een bepaald onderwerp centraal. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op je vragen.

Tijdens dit Smart Café krijg je tips en trucs om mooie foto's te maken met je toestel.

Archeduc werkt corona-proof. Lees hier welke maatregelen we treffen en wat je zelf kan doen.

Praktische info:

Neem je eigen smartphone en/of tablet en toebehoren mee. Voor deze workshops heb je de gegevens van je Apple ID of je Google-account nodig.

Partners:

Bibliotheek Kapelle-Op-Den-Bos

Over de begeleiding:

Niels Hemmeryckx nam zijn eerste foto toen hij elf jaar was. Fotografie werd al snel zijn passie en uiteindelijk ook zijn beroep. Niels brengt onder andere huwelijken in beeld, hij werkt als fotoreporter en is een van de officiële stadsfotografen van Ninove. Bij Archeduc deelt hij zijn kennis over fotografie via verschillende workshops en cursussen.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!