Smart Café Online: Fiets- & wandelapps

U bent hier

Home > Smart Café Online: Fiets- & wandelapps

Wanneer

zo, 17/01/2021 - 10:30 - 12:00
Voeg toe aan kalender2021-01-17 10:30:002021-01-17 12:00:00GMT+01:00Smart Café Online: Fiets- & wandelapps. Online Online

Waar

Online sessies
.
Online Online

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: CMI4675

In het Smart Café Online gaan we aan de slag met digitale technologie en media. Je komt meer te weten over de mogelijkheden van je tablet of smartphone. Tijdens elke online sessie staat een bepaald onderwerp centraal. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op je vragen.

Tijdens dit Smart Café Online bekijken we welke wandel- en fietsapps, websites en gadgets het best bij je passen.

Praktische info:

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Via deze link https://www.archeduc.be/deelnemen-aan-online-activiteiten vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen.

Partners:

Regiobib Pajottenland & Zennevallei

Over de begeleiding:

Dirk Nys is dagelijks professioneel bezig met connectiviteit. Draadloze, bekabelde en mobiele netwerken hebben geen geheimen meer voor hem. Als mediawijze begeleider bij Archeduc stelt hij samen leren centraal. Tijdens zijn sessies wisselt hij praktijkvoorbeelden en interessante oefeningen met elkaar af.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!