Smart Café Online: Foto’s bewerken

U bent hier

Home > Smart Café Online: Foto’s bewerken

Wanneer

wo, 10/02/2021 - 19:30 - 21:00
Voeg toe aan kalender2021-02-10 19:30:002021-02-10 21:00:00GMT+01:00Smart Café Online: Foto’s bewerken. Online Online

Waar

Online sessies
.
Online Online

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: CMI4676

In het Smart Café Online gaan we aan de slag met digitale technologie en media. Je komt meer te weten over de mogelijkheden van je tablet of smartphone. Tijdens elke online sessie staat een bepaald onderwerp centraal. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op je vragen.

Tijdens dit Smart Café Online ontdek je verschillende leuke apps en technieken om foto's op je toestel te bewerken en te delen met anderen.

Praktische info:

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Via deze link https://www.archeduc.be/deelnemen-aan-online-activiteiten vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen.

Partners:

Regiobib Pajottenland & Zennevallei

Over de begeleiding:

Peije Van Klooster werkte in een vorig leven als IT-consultant. In 2007 begon hij als zelfstandig begeleider van cursussen. Eerst in bijberoep en later als hoofdberoep. De laatste jaren ligt zijn focus op het gebied van fotografie, internet, computers, smartphones, tablets en alles wat daarbij komt kijken.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!