Smart Café Online: Online communiceren

U bent hier

Home > Smart Café Online: Online communiceren

Wanneer

wo, 09/12/2020 - 19:30 - 21:00
Voeg toe aan kalender2020-12-09 19:30:002020-12-09 21:00:00GMT+01:00Smart Café Online: Online communiceren. Online Online

Waar

Online sessies
.
Online Online

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: CMI4674

In het Smart Café Online gaan we aan de slag met digitale technologie en media. Je komt meer te weten over de mogelijkheden van je tablet of smartphone. Tijdens elke online sessie staat een bepaald onderwerp centraal. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op je vragen.

Tijdens dit Smart Café Online ontdek je verschillende apps en platformen om online te communiceren. We bekijken verschillende mogelijkheden om te chatten en (video)bellen en gaan dieper in op de voor- en nadelen van elk systeem.

Praktische info:

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Via deze link https://www.archeduc.be/deelnemen-aan-online-activiteiten vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen.

Partners:

Regiobib Pajottenland & Zennevallei

Over de begeleiding:

Sam Panckoucke is een echte multimediafanaat: van Netflix over fotografie tot blockchain. Als pedagogisch medewerker ondersteunt hij de digitalisering binnen het GO! onderwijs. Hij begeleidt er leerkrachten, organiseert webinars en ontwikkelt digitale leerplatformen.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!