Smart Café Wemmel: Op wandel met je toestel

U bent hier

Home > Smart Café Wemmel: Op wandel met je toestel

Wanneer

do, 24/09/2020 - 09:30 - 12:30
Voeg toe aan kalender2020-09-24 09:30:002020-09-24 12:30:00GMT+01:00Smart Café Wemmel: Op wandel met je toestelJ. De Ridderlaan 49 1780 Wemmel

Waar

Bibliotheek Wemmel
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel

Prijzen

Standaardprijs - 5.00

Code: CMI4296

In het Smart Café ga je aan de slag met je tablet of smartphone. Het is geen cursus, maar een gezellig en leerrijk moment. Je ontdekt samen met anderen de uitgebreide mogelijkheden van je toestel en wisselt ervaringen uit. Tijdens elke sessie staat een bepaald onderwerp centraal. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op je vragen.

Tijdens dit Smart Café trekken we er op uit in de buurt. Je ontdekt wat je allemaal kan met je toestel tijdens een wandeling.

Archeduc werkt corona-proof. Lees hier welke maatregelen we treffen en wat je zelf kan doen.

Praktische info:

Breng je mondmasker en eigen drinkbus mee.

Neem je eigen smartphone en/of tablet en toebehoren mee. Voor deze workshops heb je de gegevens van je Apple ID of je Google-account nodig. Let op!

Bib Wemmel is enkel bereikbaar via de brandweg naast de Residentie Geurts, aan de Prins Boudewijnlaan 12. De brandweg vind je links naast de hoofdingang van de residentie en is aangeduid met wegwijzers 'bibliotheek'. Deze brandweg is enkel toegankelijk voor voetgangers en fietsers. Indien je met de wagen komt, kan je parkeren aan de Prins Boudewijnlaan, de Isidoor Meyskensstraat of de Limburg Stirumlaan. Let op, soms moet je een parkeerschijf plaatsen.

Partners:

Bibliotheek Wemmel

Over de begeleiding:

Peije Van Klooster werkte in een vorig leven als IT-consultant. In 2007 begon hij als zelfstandig begeleider van cursussen. Eerst in bijberoep en later als hoofdberoep. De laatste jaren ligt zijn focus op het gebied van fotografie, internet, computers, smartphones, tablets en alles wat daarbij komt kijken.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!