Sneller wifi in huis

U bent hier

Home > Sneller wifi in huis

Wanneer

zo, 21/02/2021 - 10:00 - 11:30
Voeg toe aan kalender2021-02-21 10:00:002021-02-21 11:30:00GMT+01:00Sneller wifi in huis. Online Online

Waar

Online sessies
.
Online Online

Prijzen

Standaardprijs - 7.00

Code: CMI4752

Heb je soms last van slecht bereik of een trage en haperende draadloze internetverbinding? Daar zijn vaak één of meerdere redenen voor. De oorzaak kan liggen bij je internetprovider, het toestel dat je gebruikt, maar ook de opstelling en kwaliteit van je router speelt een belangrijke rol. Tijdens deze sessie geeft onze Smart Café-docent en netwerkspecialist Dirk Nys je tips om wifiproblemen aan te pakken. We maken ook tijd voor vragen van de deelnemers.

 

Praktische info:

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Via deze link https://www.archeduc.be/deelnemen-aan-online-activiteiten vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen.

Partners:

Cultuurcentrum Den Blank
Gemeenschapscentrum de oude pastorie
Gemeenschapscentrum De Kam
Westrand - Cultuurcentrum Dilbeek
UiTin1770 – Gemeente Liedekerke
Gemeente Machelen
Gemeente Steenokkerzeel
Gemeente Hoeilaart
Gemeentebestuur Roosdaal

Over de begeleiding:

Dirk Nys is dagelijks professioneel bezig met connectiviteit. Draadloze, bekabelde en mobiele netwerken hebben geen geheimen meer voor hem. Als mediawijze begeleider bij Archeduc stelt hij samen leren centraal. Tijdens zijn sessies wisselt hij praktijkvoorbeelden en interessante oefeningen met elkaar af.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!