Webinar: Eerste Hulp bij Emoties van tieners

U bent hier

Home > Webinar: Eerste Hulp bij Emoties van tieners

Wanneer

di, 01/12/2020 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2020-12-01 19:30:002020-12-01 21:30:00GMT+01:00Webinar: Eerste Hulp bij Emoties van tieners. Online Online

Waar

Online sessies
.
Online Online

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: OO4448

Tieners belanden vaak in een emotionele rollercoaster. Het ene moment zijn ze boos, het andere verdrietig of net erg blij. Ook voor ouders zijn die heftige emoties soms verwarrend. Hoe kan je discussies vermijden en je kind helpen? Tijdens deze webinar krijg je meer inzicht in de emotionele ontwikkeling van kinderen op de drempel naar adolescentie. Je leert welke basishouding je best aanneemt tegenover de gevoelens van je tiener en krijgt een hoop concrete tips.

Praktische info:

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Via deze link https://www.archeduc.be/deelnemen-aan-online-activiteiten vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen.

Partners:

Huis van het Kind Opwijk

Over de begeleiding:

Elien Mabbe studeerde in 2010 af als master in de psychologie en schreef een doctoraat over opvoeding. Als mama van drie kinderen weet ze dat opvoeden een proces is van vallen en opstaan. Een proces waarin je niet enkel je kind(eren) stimuleert om vanzelf zichzelf te worden, maar waarin je ook zelf groeit in je rol als ouder en persoon. Via www.vlindertijd.be wil ze andere ouders inspireren om verder te groeien in het luisteren en kijken naar hun kind(eren) en na te denken over opvoeding in zijn geheel.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!