Webinar: Omgaan met stress en angst

U bent hier

Home > Webinar: Omgaan met stress en angst

Wanneer

za, 06/06/2020 - 10:00 - 12:30
Voeg toe aan kalender2020-06-06 10:00:002020-06-06 12:30:00GMT+01:00Webinar: Omgaan met stress en angstKattestraat 25 1745 Opwijk

Waar

Online sessies
Kattestraat 25
1745 Opwijk

Prijzen

Gratis - 0.00

Tijdens dit bijzondere voorjaar bieden we deze activiteit uitzonderlijk gratis aan. Je kan wel een vrije bijdrage storten op het rekeningnummer BE98 0014 0882 7693 met als vermelding ‘Bijdrage Archeduc’.

Code: PV4566

Het coronavirus en de bijhorende maatregelen veroorzaken heel wat angst en stress. Te veel drukte in huis of net héél alleen, te veel werk of misschien géén werk meer. Hoe ga je om met die plotse veranderingen en onzekerheid? Heb je de neiging om te beginnen piekeren en twijfelen? Tijdens deze korte training legt Ann Van Hecke uit hoe angst ontstaat en wat het met je doet. Je krijgt meer inzicht in de functie van deze gevoelens en tips om er mee om te gaan. Zo kan je vrijer en met meer vertrouwen in het leven staan.

Praktische info:

Dit webinar wordt opgevat als een interactief gebeuren. De lesgeefster vraagt dan ook aan de deelnemers om zoveel mogelijk zelf in beeld te zijn. De voormiddag zal starten met een eerder theoretische uitleg over hoe stress en angst werkt. Gevolgd door een praktisch deel waarin vragen gesteld kunnen worden en de deelnemers ook met elkaar kunnen gaan oefenen om inzicht te krijgen in de eigen stressmechanismen.

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Via deze link https://www.archeduc.be/deelnemen-aan-online-activiteiten vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen.

Partners:

Over de begeleiding:

Ann Van Hecke (°1970) werkt als psychotherapeute in een zelfstandige praktijk. Ze is van oorsprong wetenschappelijk geschoold. Als therapeute werd ze opgeleid aan de Educatieve Academie, Instituut voor Interactionele Vormgeving in Berchem. Ze verzorgt vormingen op maat met als thema’s: mediteren, hooggevoeligheid, relatievaardigheden en omgaan met je innerlijke criticus.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!