Winterse kwaaltjes: kruidige recepten tegen kleine ongemakken

U bent hier

Home > Winterse kwaaltjes: kruidige recepten tegen kleine ongemakken

Wanneer

zo, 31/01/2021 - 10:00 - 12:00
Voeg toe aan kalender2021-01-31 10:00:002021-01-31 12:00:00GMT+01:00Winterse kwaaltjes: kruidige recepten tegen kleine ongemakken. Online Online

Waar

Online sessies
.
Online Online

Prijzen

Standaardprijs - 7.00

Code: NM4732

De winter brengt vaak een aantal kwaaltjes met zich mee: van verkoudheden en griep tot stijve spieren, wintertenen en gesprongen lippen. In deze online sessie maak je kennis met eenvoudige recepten en natuurlijke middeltjes om deze ongemakken tot een minimum te beperken. Je leert hoe je een zalf, crème of balsem maakt. Na de sessie ontvang je van ons via mail een ingrediëntenlijst en werkwijze en kan je thuis aan de slag. 

Praktische info:

Dit is een online activiteit. Voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Via deze link: https://www.archeduc.be/deelnemen-aan-online-activiteiten vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen.

Partners:

Cultuurcentrum Den Blank
Gemeenschapscentrum de oude pastorie
Gemeenschapscentrum De Kam
CC De Ploter
Westrand - Cultuurcentrum Dilbeek
Gemeente Machelen
Gemeenschapscentrum De Bosuil
Gemeente Steenokkerzeel
Gemeente Hoeilaart
Gemeenschapscentrum De Moelie
Gemeenschapscentrum De Muse
Gemeentebestuur Roosdaal

Over de begeleiding:

Herboriste Eva Engels is gebeten door kruiden. Ze leert er dagelijks zelf nog over bij, maar geniet ook enorm van de mogelijkheid om haar kennis te delen met allerlei verschillende mensen. Via workshops en tijdens wandelingen met haar kinderen.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!